Close

Naslovna > Pizza program > GLATKO PŠENIČNO BRAŠNO TIP 00 BONGIOVANNI VERA 25/1

Natrag

Natrag

GLATKO PŠENIČNO BRAŠNO TIP 00 BONGIOVANNI VERA 25/1

44,00 €

Dostupno za narudžbu

Vera je brašno za pravu napuljsku pizzu, stvoreno za dobivanje glatkih i homogenih tijesta koja se lako razvaljaju na "napuljski način". Ima izuzetnu otpornost na visoke temperature: brzo se termički obradi pretvarajući se u lagan i probavljiv proizvod, jamčeći tradicionalni razvoj ruba, tzv. corniconea
- +

Ukupan iznos:

{{ returnTotalPrice( 44.00) }} €

*Dostava se obračunava na kraju narudžbe. Dostava je moguća za cijelu Hrvatsku

Opis proizvoda:

Vera je bila zvijezda na Olimpijadi Verace Pizza Napoletana 2019.


VERA
Brašno za napuljsku pizzu ima novo ime.

VERA je brašno za napuljsku pizzu koju je razvio Bongiovanni u suradnji s najboljim napuljskim pizza majstorima, čuvarima drevne umjetnosti koju je UNESCO priznao kao svjetsku baštinu.

PREDNOSTI
00 brašno za napuljsku pizzu

TIP Tip 00
W 300 - 320
FORMATI 25 kg
UPOTREBA
Vera je brašno za pravu napuljsku pizzu, stvoreno za dobivanje glatkih i homogenih tijesta koja se lako razvaljaju na "napuljski način". Ima izuzetnu otpornost na visoke temperature: brzo se termički obradi pretvarajući se u lagan i probavljiv proizvod, jamčeći tradicionalni razvoj ruba, tzv. corniconea

Glatko i homogeno tijesto
Vrlo stabilno pri odležavanju
Optimalan razvoj korice tijekom pečenja
Lako se razvalja i peče na "napolitanski način"
Brzo se peče čineći ga laganim i probavljivim

KARAKTERISTIKE BRAŠNA
P/L
0,50 - 0,60
APSORPCIJA
55% min
STABILNOST
15 minuta ± 1
PROTEINI
11% min
AMBALAŽA
Proizvod se isporučuje u papirnatim vrećama od 25 kg.
ROK TRAJANJA I SKLADIŠTENJE
Papirnata vreća od 25 kg: 12 mjeseci od proizvodnje. Preporuča se čuvati na hladnom i suhom mjestu daleko od izvora topline.


Slični proizvodi

Europan d.o.o. koristi tzv. kolačiće (eng. Cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnost. Postavke kolačića se mogu kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima pročitajte u Pravila o kolačićima.