Close

Naslovna > Pizza program > PATER PIZZA POBOLJŠIVAČ ZA TIJESTO ZA PIZZU 5KG

Natrag

Natrag

PATER PIZZA POBOLJŠIVAČ ZA TIJESTO ZA PIZZU 5KG

100,00 €

Dostupno za kupnju

POBOLJŠIVAČ ZA TIJESTO ZA PIZZE I FOCCACIE
- +

Ukupan iznos:

{{ returnTotalPrice( 100.00) }} €

*Dostava se obračunava na kraju narudžbe. Dostava je moguća za cijelu Hrvatsku

Opis proizvoda:

*********Cijena po kg = 10,00€
Minimalna narudžba - 10 kg (2 vreće)**********


PREDNOSTI NA TIJESTU:
  • Veća stabilnost i obradivost
  • Više rastezljivosti

PREDNOSTI GOTOVOG PROIZVODA:
  • Intenzivni okusi i mirisi
  • Izvrsna topljivost
  • Poboljšan miris
  • Više svježine, dulje

Pater® Pizza sadrži žive mliječne fermente i kvasce tipične za izvornu mikrofloru kiselog tijesta. Ova originalna, jedinstvena i inovativna formula omogućuje, po prvi put na tržištu, da se u dehidriranu mješavinu objedine sve karakteristike i funkcije kiselog tijesta. Pater® nije samo formula ili proizvodni proces, to je i naziv proizvoda koje ćete peći, na primjer: Pater® Pizza ili Pater® Focaccia.
SASTOJCI Dehidrirano pšenično brašno, živi mliječni fermenti, Saccharomyces, Enzimi. Može sadržavati: soju, senf.

Kako se koristi Pater® Pizza?


Doziranje kod INDIREKTNE METODE (predtijesto):
od 3 % do 5 % računato na težinu brašna.
Doziranje DIREKTNOM METODOM (cca. 4 sata dizanja):
10% računato na masu brašna.

NAČIN UPOTREBE:
Živi mliječni fermenti i kvasci sadržani u Pater® Pizzi imaju smanjenu plinogenu snagu, baš kao i oni u kiselom tijestu, stoga pivski kvasac uvijek morate dodati u istoj količini koju inače koristite.

OZNAKE ZA PRODAJU: Pater® Pizza u svom popisu sastojaka može biti deklarirana kao Kiselo tijesto ili pak, moguće je i ništa deklarirati jer su enzimi i živi mliječni fermenti tehnološki poboljšivači

***minimalna narudžba*** - 2 vreće (10kg)

Slični proizvodi

Europan d.o.o. koristi tzv. kolačiće (eng. Cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnost. Postavke kolačića se mogu kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima pročitajte u Pravila o kolačićima.